Empire – mange masker kjolen – søger nyt hjem

Forrige fredag besluttede jeg mig for at strikke “Empire” kjolen fra Lille Strik.

Det er en skøn opskrift, der er meget let at strikke. Kjolen er strikket på pind 3 så der er maaaaaange masker. Jeg har ikke rettet andet i opskriften end raglanudtagningen. Jeg kan bedre lide “2 i 1” metoden end vrang udgaven opskriften lægger op til.Empire

Jeg gjorde mig stærk og var kun projektet utro en enkelt gang, da “rundt-i-ret-omgange” var ved at tage livet af mig. Mormor-kasser fyldt med strik til baby eller små mennesker florerer i stor stil og er perfekt som afbræk til mange-masker-projekter.

Resultatet er dog værd at vente på. Så nu skal jeg finde en aftager i størrelse large. Er der nogen der trænger?

Marianne fra Kerteminde trængte til Empire-kjolen. Jeg håber Marianne bliver glad for den 😀

Empire

 

 

 

 

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *