Tålmodighed er ikke min stærke side…

Og tålmod skulle der til med dette projekt.

At strikke trøjen krævede ikke den store tålmodighed. Det er en dejlig let opskrift. Et mix af Liselotte’s skønne “oppefraogned“. Krave og raglan inspiration fra Ulla’s flotte “topdown“. Og mine egne fiflerier med a-facon der passer så skønt til os tøser med brede rumper.

Men at vente på den skulle tørre færdig skulle vise sig, at kræve AL min tålmodighed! Det tog 4(!) dage at tørre den 😀 Hvilket rillerne fra tørrenettet vidner om…

Garnet er en kombination af Blackhill Bambus Viskose (et “Once” garn – derfor er det ikke sikkert det bliver ved med at være lagervare – så tøv ikke for længe) og Blackhill Silk Kid Mohair fra Garnudsalg.

Men resultatet er værd at vente på! Trøjen er fantastisk!!

IMG_3041

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *