Summa Summarum Lille Beate

Lille Beate er skøn at strikke! Opskriften er skrevet i et let forståeligt sprog der er lige til at gå til. Endnu en god og gennemarbejdet opskrift fra Rasmilla som også “mønster-begyndere” kan få meget glæde af.

Nye mønster strikkere kan måske lade sig skræmme af alle opskriftslinierne. Det er der slet ingen grund til. Det er bare at følge dem slavisk. Og så “vupti” er Lille Beate i live!Foto: Rasmilla.dk

Denne udgave er strikket i Rasmillas Luksusgarn. Garnet er blødt og lækkert. Luksusgarnet virker en lille smule elastisk, hvilket får det til at lægge sig rigtig godt til rette på pindene. Og efter første vask er det bare super lækkert.

En ting vil jeg dog ændre på min næste Lille Beate. Jeg vil undlade, at strikke de øverste pinde af bærestykket frem og tilbage for at danne åbningen ved skulderen. Fordi garnet er så blødt, er det svært at få knaplukningen til at sidde rigtig pænt. Så vil jeg hellere strikke rundt – undlade knaphullet – og sætte en snydeknap eller to.

Og så skal den selvfølgelig også strikkes i en af mine yndlinge: Blackhill CottonWool fra garnudsalg.dk. Luksusgarnet løber 574 meter pr. 100 gram. CottonWool løber 500-520 gram pr. 100 meter. Så det er ikke helt skævt. Jeg glæder mig allerede!

P.s. Rasmilla sælger deres egne opskrifter uden du er tvunget til at købe garnet hos dem. Det er en service jeg sætter stor pris på.

Mange opskrifter hvor jeg er tvunget til at købe garnet med, køber jeg ikke, da jeg ikke bryder mig om det garn de er strikket i, eller også er garnet simpelthen overdrevet svimlende dyrt.

Rasmilla’s eget garn er ikke svimlende dyrt og opskriften følger gratis med hvis du køber garnet til den. Så jeg køber gladeligt både opskrifter og garn hos Rasmilla.

Lille Beate

 

 

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *