Åh en “Isager”…

Åh en Isager…” Det hører jeg ofte når jeg taler med strikketøserne. Mange af dem orker ikke at gå igang.

Det hænder også ofte, at jeg ser et stykke strik som jeg virkelig godt kunne tænke mig at lave. Men tit mister jeg på forhånd tålmodigheden når jeg læser opskriften. Og hold op hvor er der stor forskel på hvor gode forfatterne er til at skrive opskrifterne. Jeg må bare igen konstatere, at selv om man er en god designer, er man nødvendigvis ikke en god formidler.

Men når jeg nu bare MÅTTE lave en “Daffodil Cardigan” fra Helga Isagers “Finstrikket” var der jo ikke andet at gøre end at rulle ærmerne op og gå igang. Og selv om Helga og jeg er lidt “uenige” undervejs, er ryggen og et halvt forstykke produceret.

Helga Isager har lavet en virkelig lækker bog med mange skønne opskrifter. Og hvis du ikke er en utålmodig sjæl, er her mange gode timers underholdning.

Og jeg glæder mig bare SÅ meget til at se om det lykkedes at komme i mål med min Daffodil. Vi får se. Kryds fingre…

Garn: 1. tråd Blackhill Uld/Bomuld og 1. tråd Blackhill Silk Kid Mohair – fra Garnudsalg.dk

Finstrikket

Finstrikket2

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *