Man må jo sno sig…

Det grumme er sket. Jeg har næsten brugt alt mit garn. Alle gemmerne er tømt og de sidste sørgelige rester ligger nu her og griner af mig. Måske kan det række til endnu en trøje til Pernille. Jeg håber…

Må vist snart drømme om at vinde i lotteriet, så en shop amok tur hos en af mine yndlings garn pushere kan blive en realitet. Jeg trænger!

Men af resterne er der da blevet 5 (!) trøjer. Desværre er de rejst hjemmefra til både Pixie og Pernille inden fotografen har været forbi, så det må komme på et senere tidspunkt hvis de nye hjem får dem dokumenteret.

Her er de to der stadig bor hjemme. Den grå får dog ikke lov til at rejse… Nix!

DSC_6360 kopi DSC_6365 kopi

 

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *