Elvira 2.0 – by request…

Ditte: “Arj det er nogle flotte farver! Er den til mig??
Og sådan måtte det jo så være.

Elvira 2.0 er produceret og klar til brug. Og på en dag hvor sneen også har ramt Nordfalster og min udsigt over Guldborgsund er forvandlet til hvidt i hvidt, er Elvira passende i en vinterudgave idet hun er strikket i dobbelttråd.

En tråd Blackhill Højlandsuld fra Garnudsalg.dk og en tråd “Lace Merino Print” fra Englegarn.dk. Jeg valgte – på trods af to tråde – at strikke “Dobbelt Elvira” på pind 3 og 3½ da jeg ikke strikker ret stramt. Det kom til at passe rigtig godt.

Dobbelt Elvira 2.0 kommer til at klæde “Dippedutten” så fint ♡

Elvira 2.0

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *