Alle går rundt og forelsker sig…

Min sorte Tempelblomst var ved at tage pusten fra mine albuer, så hun holder en lille pause. Ikke en lang pause, bare en lille pause…

I stedet kastede jeg mig over noget let og velkendt. En trøje, strikket oppefra, med masser af striber. Jeg holder af det lidt skæve og tossede. Og har længe gået og drømt om i en ny beboer i klædeskabet; en dejlig vams i sjove farver og med mange striber.

“Stribe-Solvej” – som hun er døbt – bliver strikket i to tråde Blackhill Højlandsuld. Og spør’ mig lige om jeg glæder mig til at krybe i den??  Hvis jeg får lov at beholde hende, for jeg tror også Pernille kunne finde på at forelske sig…

Stribe-Solvej

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *