Nogen gange slår jeg flikflak…

Se hvad der pludselig lå til mig på posthuset! Jeg anede intet om det!

Min fantastiske veninde forkælede mig med et gavekort på kr. 1000,- (!!!) til Garnudsalg.dk – helt uden en anledning. Sikke en fantastisk overraskelse. Mit hjerte flyder over af taknemmelighed. Hun ved lige nøjagtig, hvad der er godt og helende for mig – at strikke.

Jeg har været på garnudsalg.dk utallige gange og kan ikke fatte, at jeg har denne ubeskrivelige luksus, at kunne købe lige det garn jeg drømmer om. Uden det er til et bestemt formål. Men bare fordi jeg kan forkæle mig selv med det. Min indre strikkegudinde slår flikflak af glæde.

Tak for du er i mit liv ♥

Gavekort

 

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *