Hist hvor vejen slår en bugt…

Butikken ved højenI går var udflugtsdag. Vi skulle til dejlig efterårs-famillie-komsammen – og så skulle vi lige omkring en garnbutik… Selvfølgelig skulle vi det!

I det smukkeste landskab på Asnæs ligger der en lille butik – men hvilken butik! En dejlig overraskelse ventede på os ved højen.  Masser af kvalitetsgarn, pinde, nåle, markører, knapper, bøger og ikke mindst rigtig god service!  Sikke en dejlig efterårs-oplevelse.

Hver søndag er der håndarbejdscafé mellem kl. 12 og 16. Her kan man komme forbi med sit håndarbejde og hygge med andre ligesindede. Hvis man er gået i stå med et projekt, kan man tage det med og få hjælp. Det behøver ikke være købt i butikken.

Butikken er dog åben og håndarbejde kan købes, men man må MEGET gerne tage lige det med man har gang i. Der er altid kaffe/te på kanden. Det er gratis at deltage, man betaler kun hvad man synes kaffen skal koste.

På denne plet, i en meget smuk del af Danmark, gemmer der sig en lille perle.

Besøg butikken på www.butikkenvedhøjen.dk eller på adressen

Søgårdsvej12
4550 Asnæs

KnitPro

 

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *