ChiaoGoo – Bambus – Test

Selv om jeg er kiste glad for mine KnitPro pinde, skader det jo ikke at prøve andre mærker for at se om de skulle være endnu bedre.

ChiaoGoo bambus pindene havde længe været i mit søgelys, og jeg faldt for, at vinylwiren på bambus udgaven har et leje i hver ende der gør, at wiren aldrig vikler og vrider sig. Den snurrer simpelthen rundt på enden af pinden. Det er ret smart og fungerer rigtig godt i praksis. Det er virkelig en fornøjelse at strikke med dette system.

Dog er jeg ikke tilfreds med pindene. Spidsen har en fin form, de “fanger” let garnet. Men de er simpelthen for spidse. Hvis man – som jeg – ind i mellem bruger pegefingeren til at “skubbe garnet på plads” så stikker man ret hurtigt hul i fingeren. Det er bare slet ikke rart!

Det sæt jeg valgte, var det lille sæt med pinde i størrelserne fra 2,75 mm til 5,0 mm. Jeg kan derfor ikke udtale mig om de spidse pinde også er et problem i de større størrelser.

Sættet kommer i en lækker opbevaringstaske. Her er der plads til både dimser og dutter. Det fungerer til gengæld ret godt!

ChiaoGoo

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *