Må man ønske sig?

Efteråret er over os og det er tid til stearinlys og fordybelse i indeaktiviteter.
Det er svært at acceptere, at den fantastiske sommer er slut og de lange dage på terrassen er en saga blot.

Sommer

 

Strikkebiblen. Forfatter: Claire CromptonNår man som jeg ufrivilligt er tvunget til at holde sig i ro hele dage af gangen, må man finde på noget at distrahere tankerne med. Det gør jeg blandt andet med at strikke. Mange trøjer, huer, vanter og sokker finder vej til mere eller mindre begejstrede modtagere 😉

Og skal kreationerne ikke alle ligne hinanden, er min ønskeliste opdateret med endnu en bog. “Strikkebiblen” af  Claire Crompton. Den har – som mange andre af mine strikkebøger – været lånt på biblioteket, og jeg savner den allerede! Denne bog er på “den må jeg eje” listen. Måske det er lidt tidligt med julegaveønskerne og dog…

 

 

 

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *