Fordi man elsker en…

Jeg får ingen betaling for at skrive dette indlæg. Garnudsalg har ingen indflydelse på hvad jeg skriver.

Jeg har i flere år haft ét yndlingsgarn; Blackhill CottonWool fra Garnudsalg. Der var ingen over eller bare så meget som ved siden af.

I anden anledning anbefalede Kenneth fra Garnudsalg et garn han mente jeg nok ville synes om… Blackhill Élevè

Garnudsalg skriver om garnet:

Hos Garnudsalg vil vi gerne være med til at præge fremtiden. Vi vil gerne være med til at gøre verden bare en lille smule renere 🙂  

Blackhill Élevé er blot et af de garner, vi har arbejdet på et stykke tid og som afspejler, at vi gerne vil være med til at genanvende vores ressourcer på kloden bedst muligt.
Her er vi rigtigt heldige, at det går hånd i hånd med et produkt, der ikke bare bliver en degenerering, men en forbedring af det originale produkt.

Garnet er et superblødt, rent uldprodukt, som er upcycled fra spinderiets uldprodukter. Produkter, der tidligere ville henstå ubrugt, men som nu indgår i garnet her.

Farverne i garnet  har et fantastisk liv. De er melerede på en helt speciel måde, der afspejler, at garnet er sammensat af fibre, der har været i brug før. Garnet er helt særligt smukt og vi håber naturligvis, at I elsker det lige så meget, som vi selv gør 🙂

Så skal jeg lige love for, at der kom uro i mit garnhjerte! Jeg er fuldstændig håbløst uigenkaldeligt forelsket i Élevè!

Garnet er ultrablødt. Og det er ikke bare noget en der elsker uld ville sige. Det ér virkelig blødt.

Det er perfekt spundet, og jeg elsker simpelthen garnet når det glider gennem mine fingre.

For mig er det ikke kun det færdige resultat der giver mig strikkeglæde. Det er i lige så høj grad følelsen af det perfekt spundne garn, maskebilledet det danner. Jeg er er vild med følelsen af projektet i takt med det udvikler sig på pindene. Den magiske følelse når garnet er perfekt, det er slået op på den rette tykkelse pinde, det arbejder som det skal. Dét er et magisk øjeblik.

Og når garnet på pindene bliver til det flotteste resultat – i et perfekt maskebillede – ja så er det svært at vælge noget andet garn på hylden.

Jeg er blæst væk. Jeg er fan. Jeg bøjer mig i dybt støvet for Kenneths evne til at finde de rette kvaliteter, og få dem produceret så de virkelig kommer til deres ret.

Så jeg må overgive mig, jeg elsker også Blackhill Élevè

FAKTA
LØBELÆNGDE: Cirka 230 meter/50 gram
VEJLEDENDE PIND: 2½ – 3 – 3½
STRIKKEFASTHED: Cirka 28-22 masker per 10 cm
KVALITET: 100% Ren Upcycled Uld

Blackhill Élevè – Foto: garnudsalg.dk

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *