Smockmønster

Smockmønster, det havde jeg aldrig prøvet. Så da jeg i efteråret så, at CaMaRose havde lavet Sensommerdage og Sweater fra Åseral i dette skønne mønster, var det tid til at sætte igang.

Jeg købte garn (Lamauld og Yaku Superwash) og opskrifter i Nykøbing F’s super fede butik MilleMarengs. I den hyggelige butik er der altid kaffe på kanden og god inspiration at hente.

Lamaulden er super lækker. Blød og venlig. Rart at strikke med. Dog synes jeg at det fælder en del. Nogen skriver man skal lægge sit strik i fryseren for at stoppe fældningen, det har jeg dog ikke turdet.

Yaku’en er lige så lækker og virkelig en fornøjelse at strikke med. Der er en skøn “elastik” i garnet som gør at det lægger sig flot på pindene. Jeg er spændt på holdbarheden, da jeg allerede efter få vaske synes det ser lidt “slidt” ud.

Men hold op de to garner er lækre at arbejde med! Og så findes de i et utal af lækre farver.

Jeg er vild med CaMaRose og Trine Bertelsen! Opskrifterne er lette at gå til, godt beskrevet og billederne er bare super flotte!

Den lyse af modellerne har jeg justeret lidt på og strikket i det lækre Blackhill CottonWool fra Garnudsalg.dk. Det er – uden sammenligning – mit favorit uld/bomuldsgarn. Så selvfølgelig måtte der også laves en udgave af Sensommerdage i Blackhill CottonWool.

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *