På randen af vanvid

Som overskriften jo tydeligt beskriver, er jeg ved at blive vanvittig over en opskrift.

Det hele startede så fint med at jeg så Karen S. Lauger’s smukke “Foliage Bolero” hos bynyboe.dk. Der var ikke andet at gøre, dén måtte jeg bare strikke!

Så glæden var stor, da jeg modtog opskriften og gik igang med at gennemlæse den. Smilet stivnede da hurtigt, da det simpelthen ikke gik op! Jeg skulle starte med at slå 12 masker op og så strikke efter vedlagte diagram. Men det passede ikke med maskeantallet i diagrammet!

Jeg læste, vendte og drejede, læste igen, rev mig i håret og besluttede at skrive til bynyboe.dk og høre om det var mig der bare var en kæmpe tumpe. Jeg betragter mig som en habil strikker og det er normalt ikke problemer med at læse et diagram der driller.

Jeg kunne da bare selv “opfinde” en ny start der så passede med diagrammet, men det var jo ikke det jeg ønskede mig, for jeg ville jo lave den rigtigt. Efter det mønster Karen havde designet.

Glæden var stor da telefonen kort tid efter ringede. Det var fra bynyboe.dk som ville svare på mit spørgsmål. Sikke en service! Jeg var glad. Men så hørte glæden også op. Hun kunne da godt se, at det ikke passede, men jeg kunne jo bare lave en start selv. Og hvor meget support kunne jeg egentlig regne med at få til en opskrift til 20 kr.?!

Jeg forventer ikke nødvendigvis support på en opskrift til 20 kr. Men jeg forventer som det mindste, at opskriften er uden fejl. Skulle der være en fejl, ville det vel også være i butikkens interesse at få det rettet?

Jeg spurgte om hun kunne formidle kontakt til Karen der havde skrevet opskriften så jeg kunne få svar. Men bynyboe.dk havde ikke kontakt til designeren. De havde bare købt retten til at sælge opskriften og kunne ikke hjælpe yderligere.

Jeg blev så befippet, at jeg ikke fik svaret, at jeg egentlig forventede at opskriften var korrekt, så jeg takkede bare og så stod jeg der…

Det krævede ikke så meget research at finde Karen. Som viste sig at være rigtig sød og hjælpsom. Hun svarede på min mail og beskrev den første del af opskriften for mig, og det var så derefter det gik op for mig, at der manglede en del af diagrammet i den tilsendte opskrift! Den første række mangler simpelthen i kopien!

Pyh så var lykken gjort! Jeg tegnede linien ind i diagrammet og så kørte det bare! Troede jeg…

Efter at have knækket koden og strikket det første diagram – med perfekt resultat, korrekt maskeantal og en glad Mette – når jeg jo til diagram nr. 2. Og så har vi balladen igen! Det passer simpelthen ikke! Er der en fejl i diagrammet? Mangler der igen noget af opskriften?

Karen skrev – meget sødt – at jeg bare kunne skrive igen hvis jeg løb ind i problemer. Nu håber jeg hun forbarmer sig over mig – for jeg er strandet og er på randen af vanvid!

Foliage Bolero

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *