På opfordring…

Nu stikker min strikkeblog da helt af, men på opfordring kommer her min opskrift på vores yndlingrugbrød. Denne variation er med rosiner, men det kan varieres i det uendelige; dadler, figner, abrikoser og nødder, kun fantasien sætter grænser…

Opskriften er let, hurtig og UDEN en surdej der helst skal være fra oldemors tid, passes som et spædbarn og på hotel når du tager på ferie. Det duer mit temperament bare slet ikke til. Det skal være hurtigt, let og lækkert. Og er du til mange kerner, er dette brød måske også noget for dig 😀

P.s. I opskriften har jeg glemt at skrive, at ovnen IKKE skal stå på varmluft. Bag ALDRIG på varmluft. Det tørrer brødet ud.

Klik på billedet for at se opskriften som en pdf …

Let_rugbrød

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *