Celeste sweater – en strejfer

Jeg faldt for Pernille Cordes “Celeste sweater med bladbort“.

Normalt strejfer jeg ellers ikke ret meget fra min yndlingsgarnforhandler og føler næsten, at jeg har gjort noget uartigt. Men jeg ville gerne have lige netop denne opskrift til mine nylærte venderækker. Og opskriften kunne kun købes sammen med garnet, så der var ingen vej udenom.

Garnet var dog en fed overraskelse. Det har en skøn elasticitet, er virkelig lækkert at strikke med og efter vask er det bare endnu bedre. Så alt i alt en lækker oplevelse.

Opskriften er som sådan let at gå til. Den krævede dog, at jeg måtte tænke mig om indimellem. Såsom hvor på omgangen jeg skulle starte raglanudtagningerne, så det passede med stykket hvor jeg skulle strikke frem og tilbage ved halsåbningen. Og hvordan raglanudtagningerne skulle lægges. Ved venderækerne valgte jeg at bruge en helt anden metode en opskriften anbefaler – eller hvad jeg lærte på venderækkekurset.

Jeg valgte at bruge metoden med en “skyggetvilling” designet af Signe Strømgaard www.signest.dk (se metoden her…) Jeg synes denne metode virkede rigtig fint og resultatet er næsten usynligt.

Trøjen er blevet super lækker og planen er at den snart skal flytte ind hos Pernille – hvis de to bliver enige om at kunne lide hinanden <3

DSC_4973 DSC_4979 DSC_4978

Kommentarer er meget velkomne, jeg bliver glad for dem alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *